Sari direct la conținut

2 morti si 13 raniti, in urma unui accident in care a fost implicat un microbuz de pasageri, in Popesti Leordeni

HotNews.ro

Doua persoane au murit si alte 13 au fost ranite, joi dimineata, dupa un accident de circulatie produs la marginea comunei Popesti Leordeni. Accidentul s-a produs putin dupa ora 4:00 dimineata, dupa ce soferul unui autovehicul a parasit banda de mers si a intrat pe contrasens, izbindu-se frontal de un microbuz care transporta pasageri. Cele doua persoane aflate in autovehiculul care s-a izbit de microbuz si-au pierdut viata, iar 13 pasageri ai microbuzului au fost raniti, anunta Antena 3.

Cei 13 raniti au fost transportati la Spitalul Pantelimon si la Spitalul Floreasca din Capitala.

In urma accidentului, circulatia la iesirea din Popesti Leordeni a fost intrerupta aproape o jumatate de ora.

Accidentul de joi este al doilea de acest fel produs in ultimele doua saptamani. Pe 27 septembrie, un microbuz ce transporta calatori s-a ciocnit cu un camion pe autostrada A1 Bucuresti – Pitesti, 11 oameni fiind raniti.

Pe 1 septembrie, 7 pasageri ai unui microbuz au fost raniti dupa ce autovehiculul s-a ciocnit cu un alt autoturism, pe DN 68B, care face legatura intre Deva si Hunedoara. Accidentul de atunci s-a produs din cauza ca soferul microbuzului nu a acordat prioritate celuilalt autoturism.

Pe 26 august, 9 persoane au fost ranite in urma unui accident produs la iesirea din Timisoara spre Cenad, dupa ce un microbuz a intrat intr-un tractor cu remorca.

Pe 18 august, un microbuz s-a ciocnit cu o duba in judetul Buzau, pe E 85 A. Accidentul s-a soldat cu 2 morti si 13 raniti.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro