Sari direct la conținut

Utile: Mainile femeilor contin cei mai multi microbi; telecomanda cu bacterii; atentie la tratamentele de infrumusetare, iar predispozitia la obezitate poate fi identificata printr-un test de sange

HotNews.ro

Telecomanda cu bacterii. Nu puneti mana la gura dupa ce folositi masina de spalat sau portofelul si nu mancati popcorn cu mana in care tineti telecomanda. Majoritatea obiectelor pe care puneti mana au microbi, dar doar o mica parte dintre ei va si afecteaza sanatatea. „Din 60.000 de tipuri de germeni cu care oamenii intra in contact zilnic, doar 1-2% sunt periculosi pentru persoanele cu imunitatea normala”, afirma Philip Tierno de la New York University, scrie EvZ.

Mainile femeilor contin cei mai multi microbi. Palmele femeilor adapostesc o varietate mai mare de bacterii comparativ cu cele ale barbatilor, iar numarul acestor microorganisme este mult mai mare decat se credea pana recent, potrivit unui studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea Colorado. Biologii considera ca pH-ul pielii ar putea juca un rol determinant in aceasta diversitate neasteptat de bogata a florei bacteriene de pe mainile femeilor, deoarece majoritatea barbatilor au pielea mult mai acida, scrie Gandul.

Predispozitia la obezitate poate fi identificata printr-un test de sange. Persoanele predispuse la obezitate pot fi identificate printr-un simplu test de sange, care masoara reactia trigliceridelor din sange la o masa bogata in alimente grase, potrivit cercetatorilor de la Monell Chemical Senses din Philadephia. Trigliceridele reprezinta depozitul de resurse energetice al organismului uman si se gasesc sub forma de grasimi atat in tesutul adipos, cat si in celelalte tesuturi, scrie Romania libera.

Atentie la tratamentele de infrumusetare. Mii de femei la nivel mondial sunt expuse efectelor secundare din cauza folosirii tehnicilor de infrumusetare neautorizate, este concluzia unui congres european de medicina estetica. Din lipsa de informare, femeile care apeleaza la diferite metode de infrumusetare ajung sa fie victimele unor aparate neomologate si ale unor acte medicale neprofesioniste, scrie Click.

Bioritmul, informatia care te pune in garda. Teoria bioritmurilor suscita interesul celor care vor sa-si explice starile prin care trec. Bioritmul ne influenteaza viata, sustin adeptii acestei teorii, iar cunoasterea lui ne ajuta sa ne pazim de potentiale pericole. Bioritmul se defineste ca ritmul activitatii organismului datorat particularitatilor biologice individuale. Pe scurt, teoria bioritmurilor sustine ca viata unei persoane este influentata de cicluri periodice de natura biologica, acestea ­repetandu-se ritmic, scrie Adevarul.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro