Sari direct la conținut

Tiriac jr., liber sa iasa din tara

Evenimentul Zilei

Procurorii au finalizat cercetarile in dosarul lui Tiriac junior, ne-au declarat reprezentanti ai Parchetului General. In acelasi timp, nu au mai fost prelungite masura de interzicere a parasirii localitatii si consemnul la frontiera, care au expirat aseara, la miezul noptii.

Cel care acum citeva luni era pus sub invinuire pentru trei capete de acuzare extrem de grave, respectiv trafic de stupefiante, consum de cocaina si punere la dispozitie a locuintei/locuintelor pentru consum de droguri, poate parasi tara cind vrea. “Procurorii-anchetatori care instrumenteaza cazul Tiriac jr. ne-au spus ca nu vor mai solicita prelungirea masurii de a nu parasi tara pentru acesta.

De ce acum si in ce fel nu ne-au spus, mentionind doar ca sint in ultima faza a anchetei. Din cite am inteles eu, duminica va expira. Eu am vorbit inclusiv cu seful sectiei, respectiv cu domnul Muscalu, care ne-a explicat ca nu mai solicita prelungirea”, a precizat magistratul Ramona Bulcu, reprezentantul Biroului de Presa al Parchetului General.

Saptamina trecuta, procurorul-sef Gheorghe Muscalu a declarat “Evenimentului zilei” ca procurorii se gindesc sa-i retraga lui Ion Ion acuzatia de trafic de droguri deoarece infractiunea a fost probata doar de declaratia lui Tyagi Shailendra, care ulterior a retras-o. “Faptul ca lua el doze duble de droguri si-i dadea si partenerei (n.r.

– Raluca Sandu), asta nu inseamna trafic de droguri”, spunea Gheorghe Muscalu. Astazi procurorii vor anunta daca Ion Ion Tiriac va fi trimis in judecata sau nu.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro