Sari direct la conținut

Activistul de mediu Octavian Berceanu, propus de USR pentru șefia Gărzii de Mediu / Partidul nu l-a vrut pe Mihai Goțiu pentru acest post

HotNews.ro
Activistul de mediu Octavian Berceanu, propus de USR pentru șefia Gărzii de Mediu / Partidul nu l-a vrut pe Mihai Goțiu pentru acest post

Activistul de mediu Octavian Berceanu este propunerea USR pentru funcţia de comisar general al Gărzii de Mediu, conform deciziei Biroului Naţional al partidului, a anunțat fostul senator Mihai Goțiu, care a vrut și el acest post, dar nu a adunat suficiente voturi.

„Biroul Naţional al USR a decis, aseară, cine va fi noul comisar general al Gărzii Naţionale de Mediu. Eu nu am strâns suficiente voturi în favoarea candidaturii mele, decizia majoritară fiindu-i favorabilă colegului Octavian Berceanu, căruia îi doresc succes şi multă baftă în îndeplinirea uriaşei responsabilităţi pe care şi-a asumat-o”, a anunțat Mihai Goțiu pe Facebook.

El susține că liderul USR, Dan Barna, i-a propus șefia Comisiei Naţionale a României pentru UNESCO, însă a refuzat.

Octavian Berceanu – propunerea USR pentru funcţia de comisar general al Gărzii de Mediu – este activist de mediu și a fost consilier general din partea USR în vechiul Consiliu General. El este cunoscut pentru campaniile desfășurate pe pagina de Facebook împotriva depozitelor ilegale de deșeuri. Octavian Berceanu este inginer silvic.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro