Sari direct la conținut

Avantgarde uneste Media, Production si Printing-ul in Group

O data cu aniversarea a 5 ani de activitate, reprezentantii Avantgarde au anuntat constituirea Avantgarde Group. Noul grup reuneste acum Avantgarde Media, Avantgarde Production si Avantgarde Printing si urmeaza transformarii Efect Media in Avantgarde Media.

Cele trei companii formeaza astfel unul dintre cele mai importante nuclee pe piata outdoor, indoor si de semnalistica luminoasa de pe piata romaneasca. Campania de comunicare a noului grup este deja prezenta pe suporturile media proprii.

Portofoliul companiei Avantgarde Media cuprinde panouri backlit 6/3, 4/3 6/5, cuburi, mesh-uri, prisme, megaboard-uri, rooftop-uri. Avantgarde Production produce unicate si serii de semnalistica outdoor, semnalistica indoor, mobilier personalizat, print digital de rezolutie mare.

Avantgarde Printing realizeaza printuri de dimensiuni mari pe diverse materiale, creeaza, pregateste de tipar, produce si instaleaza printuri digitale pentru afisaje indoor si outdoor. Toate acestea cu utilaje Scitex Vision, cu o latime maxima de 5 metri, o rezolutie de 740 DPI si 8 culori.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro