Sari direct la conținut

IBM a lansat noi oferte Workplace pentru orice tip de organizatii

Adevarul

IBM a anuntat o gama de noi solutii si produse software concepute sa-i sprijine pe clienti sa parcurga intr-un timp mai scurt etapa trecerii de la PC-ul traditional bazat pe medii de operare la spatiile de lucru concentrate in retele, bazate pe standarde.

Cu noile produse si solutii IBM Workplace, modelul Workplace ofera beneficii companiilor indiferent de dimensiune, precum si industriilor verticale (vanzarea cu amanuntul, industria auto, sectorul bancar) si necesitatilor de afaceri (acorduri de conduita, administrarea resurselor umane).

Ofertele IBM Workplace concepute sa sprijine aceasta transformare tehnologica includ urmatoarele: IBM Workplace Services Express v2.0 – o noua solutie software, rezultat al colaborarii in cadrul echipei; IBM WebSphere Portal – o noua versiune a portalului WebSphere; IBM Lotus Web Conferencing Service – conferinte web fara investitii suplimentare.

Noile solutii IBM bazate pe roluri includ urmatoarele: IBM Workplace Solutions – peste 17 solutii, acoperind mai mult de 30 de functii de lucru ale indivizilor, sprijina clientii in aplicarea mai rapida si mai eficienta a tehnologiilor IBM Workplace; IBM Workplace for Business Controls and Reporting v2.

5 – este un produs conceput sa ajute companiile sa administreze si sa adapteze controalele interne de afaceri; IBM Workplace – solutie pentru Sucursalele Bancare – este conceputa sa sprijine bancile sa-si sporeasca vanzarile, sa imbunatateasca serviciile pentru clienti si sa mareasca productivitatea angajatilor care vin in contact cu clientii.

IBM Workplace este o platforma software pentru mediile de lucru de ultima generatie ce unifica instrumente de cooperare, aplicatii si legaturi intr-un singur mediu.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro