Sari direct la conținut

[P] 5 obiecte pentru confortul copilului tău în noul an școlar și cum le alegi

5 obiecte pentru confortul copilului tău în noul an școlar și cum le alegi
5 obiecte pentru confortul copilului tău în noul an școlar și cum le alegi Sursa foto - Freepik.com

Dacă ai început pregătirile pentru noul an școlar, acest articol este pentru tine! Copilul tău are nevoie de confort și susținere în fiecare zi. Rechizitele și echipamentul de școală sunt cea mai bună metodă prin care îi poți arăta că îl susții la fiecare pas. De aceea, în continuare vei afla care sunt 5 cele mai importante obiecte de care micuțul tău are nevoie în noul an școlar și cum le alegi pentru a-i oferi confort. De la ghiozdan la îmbrăcăminte și încălțăminte lejeră, le bifăm pe toate în continuare. 

De ce are nevoie copilul tău în noul an școlar

Noul an școlar reprezintă o nouă provocare pentru cei mici. Cursuri noi, profesori noi, poate chiar o nouă școală. Dacă vrei să treacă cu bine peste aceste provocări și să se adapteze cât mai rapid, oferă-i un echipament de școală pe care poate conta în fiecare zi. Ghiozdanul de școală este unul dintre cele mai importante obiecte, dar la fel putem spune și despre îmbrăcăminte și încălțăminte. Află în continuare 5 obiecte esențiale pe care trebuie să le incluzi pe lista de cumpărături pentru școală și cum le alegi: 

Ghiozdanul de școală pentru copii

De cele mai multe ori alegerea ghiozdanului de școală este cea mai mare provocare pentru copii. Ce model este cel potrivit? Are suficiente buzunare pentru echipamentul și rechizitele școlare? Este confortabil la purtare? Să aleg un ghiozdan Puma sau un ghiozdan de școală Adidas? Fiecare detaliu contează dacă vrei să investești într-un ghiozdan nu doar confortabil, ci și potrivit nevoilor micuțului tău. Iată care sunt cele mai importante detalii de care să ții cont în alegerea ta: 

  • Asigură-te că ghiozdanul are o greutate redusă și are bretele de reglare pe corp pentru mai mult confort
  • Alege o compartimentare cât mai eficientă și un ghiozdan de școală cu buzunar exterior pentru apă
  • Ține cont de preferințele copilului tău pentru culoare, brand sau design

Cutia pentru mâncare

Copilul tău are nevoie de o alimentație echilibrată și sănătoasă, care să îi ofere energia necesară pentru toate activitățile. De aceea, atunci când alegi ghiozdanul de școală, oprește-te și la raionul cu cutii de mâncare. Cutia de mâncare pentru școală este compactă, dar suficient de încăpătoare, astfel că micuțul tău poate savura zilnic gustările pregătite de tine. Alege un model care încape cu ușurință în ghiozdan, fără să îl îngreuneze prea mult.

Sticla termoizolantă pentru apă

Pauzele de hidratare sunt importante și la școală. De aceea, cea mai bună metodă prin care îl poți încuraja pe micuțul tău să bea apă constant este să îi oferi o sticlă de apă reutilizabilă. Aceasta poate fi termoizolantă pentru a păstra o temperatură optimă a băuturii, poate avea pai pentru a consuma apa cu mai multă ușurință sau poate avea chiar un indicator al lichidului consumat. Ai la dispoziție o mulțime de modele de sticle de apă reutilizabile pentru școală, așa că alege-l pe cel potrivit pentru o hidratare corectă în fiecare pauză. 

Încălțăminte de școală confortabilă

Încălțămintea de școală pentru copii trebuie să se regăsească în garderoba de toamnă. Aceasta le oferă confort în timpul mersului, dar și pe durata activităților fizice și sportive. Cea mai versatilă și confortabilă încălțăminte de școală sunt pantofii sport, cunoscuți și sub denumirea de adidași de copii. Principalul avantaj al acestora este că pot fi purtați atât pe durata orelor de educație fizică, cât și pentru alte activități zilnice. Alege un model în mărimea corectă pentru copilul tău, dar ține cont și de detaliile de design și confort, așa cum zonele de amortizare, materialele respirabile și greutatea redusă a încălțămintei. 

Îmbrăcăminte lejeră de școală

Îmbrăcămintea de școală pentru copii poate fi împărțită în două categorii, echipamentul sport pentru educație fizică și îmbrăcămintea casual pentru orele de curs. Echipamentul sport sau treningul de copii pentru educație fizică este tot ce are nevoie micuțul tău. Acesta oferă confort, protecție termică și libertate de mișcare, atâta timp cât ții cont de mărimea corectă, calitatea materialelor și croială. De cealaltă parte, îmbrăcămintea de școală pentru ținutele zilnice, așa cum sunt tricourile de copii, bluzele cu mânecă lungă sau jachetele călduroase, pun accent pe versatilitate, confort termic și rezistență la purtări repetate. De aceea trebuie să te asiguri că alegi îmbrăcăminte de școală calitativă, ușor de integrat în garderoba copilului tău. 

Dă start pregătirilor pentru noul an școlar și alege echipamentul și accesoriile de care copilul tău are nevoie!

INTERVIURILE HotNews.ro