Sari direct la conținut

Europa FM: Toate vaccinurile antiCOVID-19 au fost ambalate, primar, în cutii de pizza/ Ele au venit direct de la Institutul Cantacuzino

HotNews.ro
Vaccin in cutie de pizza , Foto: independentonline.ro
Vaccin in cutie de pizza , Foto: independentonline.ro

​Vaccinurile împotriva COVID care au ajuns marți, la Spitalul Județean din Slobozia, într-un prim ambalaj de carton, pe care scria pizza, au provenit direct de la Institutul Cantacuzino, principalul centru de depozitare a vaccinurilor din România. Surse din cadrul Institutului au explicat, pentru Europa FM, că s-a folosit acest ambalaj, care la rândul său a fost introdus în alte două cutii frigorifice, pentru o protecție fizică suplimentară a sticluțelor.

De ce prima cutie e de pizza? Pentru că doar așa au găsit responsabilii în perioada dintre Crăciun și Anul nou, când au început să vină în țară primele doze de la compania Pfizer.

În lipsa unor răspunsuri complete oficiale din partea responsabililor care se ocupă de campania de vaccinare, Europa FM a aflat de la surse din cadrul Institutului Cantacuzino că nu doar marți au fost livrate vaccinurile în cutii pe care scrie pizza, ci la fiecare plecare din sediul instituției. Diferența este că, până marți, 5 ianuarie, toate cutiile au fost acoperite cu autocolante, însă ieri, un ambalaj a scăpat neacoperit, din neatenție. “Așa am găsit între Crăciun și anul nou, când nimeni nu lucra”, a explicat angajatul Institutului pentru postul nostru.

CITESTE CONTINUAREA PE EUROPA FM

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro