Sari direct la conținut

FOTO Tudor Chirilă, prezent la al doilea concert Coldplay de pe Arena Națională

HotNews.ro
FOTO Tudor Chirilă, prezent la al doilea concert Coldplay de pe Arena Națională
Tudor Chirilă la concertul Coldplay de pe 13 iunie / FOTO Otilia Cristea / HotNews

Artistul Tudor Chirilă a mers joi la al doilea concert programat al formației britanice Coldplay pe Arena Națională, după ce la spectacolul de miercuri solistul Chris Martin l-a invitat pe tânărul cântăreț Babasha, provocând un val de huiduieli și, ulterior, o dezbatere masivă în societate.

Chirilă, care nu a avut nicio reacție până acum cu privire la prezența pe scenă a lui Babasha la concertul de miercuri sau interpretarea unei manele la un concert rock, se află în public.

Deși solistul formației Vama nu a comentat în niciun fel nici maneaua din timpul concertului, nici valul de huiduieli la adresa lui Babasha, un alt coleg de breaslă, Adrian Despot, solistul vocal al trupei rock Vița de Vie, l-a felicitat pe invitatul Coldplay pentru că a făcut față valului de huiduieli de pe Arena Națională.

Antropologul Radu Umbreș spune că între cele două tabere formate după ce la concertul de marți al Coldplay de pe Arena Națională s-au cântat manele se duce o luptă pentru a demonstra cine e un mai „bun român, un bun cetățean”.

Radu Umbreș spune că una dintre explicațiile pentru huiduielile primite de Babasha, artistul care a fost invitat pe scenă de solistul trupei Coldplay, Chris Martin, este aceea că oamenii care au mers la concert aveau anumite așteptări despre genul muzical pe care îl vor asculta.

INTERVIURILE HotNews.ro