Sari direct la conținut

Prognoza meteo: Vremea va fi frumoasa in weekend. Ce temperaturi se vor inregistra in Bucuresti, la mare si la munte

HotNews.ro

Sambata, vremea va fi frumoasa si se va incalzi usor. Cerul va fi variabil la senin. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in regiunile estice, potrivit prognozei citate de Mediafax. Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 si 31 de grade, iar cele minime intre 10 si 20 de grade, mai scazute in depresiuni, spre 8 grade.

La Bucuresti, vremea va fi frumoasa, cu cer mai mult senin si vant in general slab. Temperatura maxima va fi de 29…30 de grade, iar cea minima de 15…17 grade.

La mare, vremea va fi frumoasa, apropiata de valorile termice normale. Cerul va fi mai mult senin. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 26 de grade, iar cele minime intre 17 si 20 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 19 si 21 de grade.

La munte, vremea va fi frumoasa si se va incalzi usor. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat.

Duminica, vremea va fi frumoasa dar va deveni calduroasa in majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 33 de grade, iar cele minime intre 12 si 22 de grade, mai scazute in estul Transilvaniei.

La mare, vremea va fi frumoasa si se va incalzi usor fata de ziua precedenta. Cerul va fi mai mult senin. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi de 27…28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 18 si 22 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 19 si 21 de grade.

La munte, vremea va fi frumoasa si va continua sa se incalzeasca usor. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro