Sari direct la conținut

Dick Cheney are probleme cardiace

Gardianul

Dick Cheney, vicepresedintele Statelor Unite, care a primit ingrijiri medicale, sambata, din cauza unor probleme respiratorii, a parasit spitalul, dupa ce i-au fost facute analize, a anuntat Casa Alba, citata de CNN. Cheney a fost externat din spitalul universitar George Washington sambata dupa-amiaza, fara a face insa comentarii referitoare la starea sa de sanatate.

Un consilier de la Casa Alba a declarat ca vicepresedintelui i s-a facut o electrocardiograma si o radiografie, pentru a se verifica starea implantului sau cardiac. Mary Matalin a declarat ca aceste teste nu au relevat nimic anormal. Pe de alta parte, Dan Bartlett, directorul pentru comunicare al Casei Albe, a declarat ca Dick Cheney a suferit recent o raceala.

Dick Cheney a avut dificultati de respiratie sambata dimineata, in timp ce se afla la resedinta sa, astfel ca si-a contactat medicul cardiolog, Jonathan Reiner, care i-a recomandat efectuarea de analize.

Anterior, Dick Cheney, in varsta de 63 de ani, a suferit patru infarcturi, dintre care trei usoare, si o interventie chirurgicala complicata pe cord. In noiembrie 2000, medicii i-au implantat un dispozitiv cardiac care monitorizeaza si normalizeaza bataile aritmice ale inimii.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro