Sari direct la conținut

Galeria cora Brătianu Constanța devine Supernova Constanța

Smile Media
Supernova Constanța, Foto: Supernova
Supernova Constanța, Foto: Supernova

Supernova modernizează fosta galerie cora Brătianu din Constanța, în incinta căruia se regăsește și hipermarketul integrat în rețeaua de magazine Carrefour România în 2023. În urma procesului de rebranding, galeria cora Brătianu din Constanța devine Supernova Constanța, prezentând îmbunătățiri majore și noi branduri internaționale. Concomitent, hipermarketul trece prin proces de rebranding și remodelare. cora devine Carrefour și funcționează deja sub noua siglă Carrefour.

Procesul de modernizare a spațiului comercial a început deja și va include atât modernizări interioare, cum ar fi: reamenajarea intrării principale și a celei laterale, introducerea unei noi zone de food court, inclusiv a unei terase, amplasate în zona intrării principale, renovarea acoperișului, modernizarea fațadei și a infrastructurii esențiale, cât și îmbunătățiri exterioare, cum ar fi renovarea parcării și a aleii de acces, renovarea spațiilor exterioare și a zonelor verzi.

,,Continuăm să îmbunătățim, constant, centrul Supernova Constanța și să venim în întâmpinarea clienților noștri cu noi magazine, zone de relaxare și facilități aliniate la cele mai înalte standarde. Suntem recunoscători pentru colaborarea strânsă cu partenerul nostru Carrefour, care ne sprijină să completăm experiența de cumpărături și să răspundem nevoilor consumatorilor”, a declarat Markus Pinggera, Managing Director la Supernova Group.

În plus, pe lângă magazinele deja existente, compania adaugă în portofoliu noi branduri internaționale de renume, așa cum sunt: Ikea (cu un studio de planificare care se va deschide pe data de 16 mai), Maxi Pet, Stay Fit, Kik, Tedi și Deichmann, pentru ca vizitatorii să aibă parte de o experiență de shopping cât mai completă.

Pentru a sărbători noua identitate, Supernova Constanța organizează patru zile de activități și momente artistice pentru clienții de toate vârstele, începând cu 16 mai. Cei mici vor putea asista la spectacole de teatru și acrobații și un dance show cu roboți giganți. În același timp, adulții se vor putea bucura de momente de magie și vor putea imortaliza momentele cu ajutorul unei platforme video 360°. În plus, oricine va face cumpărături de minimum 120 de lei din magazinele centrului comercial, va avea șansa de a câștiga premii instant.

Articol susținut de Supernova

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro