Sari direct la conținut

VIDEO Parcul Central din Cluj-Napoca, inundat după o ploaie torențială / Orașul e sub cod portocaliu de furtună

HotNews.ro
Orașul Cluj-Napoca (Biserica Sfântul Mihail), Foto: Adi Iacob / HotNews
Orașul Cluj-Napoca (Biserica Sfântul Mihail), Foto: Adi Iacob / HotNews

Parcul Central din Cluj-Napoca a fost inundat vineri după-amiază în urma unei ploi torențiale, relatează presa locală. Atât orașul cât și localitățile din jur s-au aflat sub cod portocaliu de furtună.

Monitorul de Cluj scrie că ploaia intensă a început în jurul orei 15:30 și a continuat cu o intensitate deosebită timp de câteva minute, transformând Parcul Central într-o veritabilă mlaștină.

De altfel, mai multe zone din Cluj-Napoca au fost inundate. Furtuna le-a dat bătăi de cap și șoferilor clujeni.

„Am primit solicitări pentru scoaterea apei din subsoluri situate pe străzile str. Eugen Ionesco, str Valea Chintalului și Meteor din municipiul Cluj-Napoca. La fața locului s-au trimis echipaje cu autospeciale de intervenție. De asemenea, a fost primită o solicitare privind înfiltrarea apei și deteriorarea a 4 mp de tavan fals de la ultimul nivel al Clinicii de Maxilo-faciale de pe strada Moților, Cluj-Napoca. La fața locului a ajuns un echipaj cu o autospecială de intervenție. Un singur pacient a fost mutat din zona afectată, nu sunt persoane care să solicite consult medical în urma acestui eveniment”, a transmis ISU Cluj.

Potrivit Știri de Cluj, ANM a emis pentru județul Cluj mai multe avertizări meteo, vineri, inclusiv un cod portocaliu de „averse torențiale care vor acumula peste 35…40 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni medii, intensificări ale vântului”.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro