Sari direct la conținut

Ciolacu, întrebat despre Dăncilă: Mie cel mai frică în politică îmi este de penibil / Cu Ponta am discuții ca și persoane fizice

HotNews.ro
Marcel Ciolacu , Foto: Hotnews
Marcel Ciolacu , Foto: Hotnews

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi că în politică îi este frică cel mai mult de penibil, în contextul în care a fost întrebat dacă va colabora cu partidele pe care le-au înfiinţat foştii preşedinţi ai PSD. Recent, Viorica Dăncilă a anunțat plecarea la partidul ”Noi”, înființat în acest an.

„Mie cel mai frică în politică îmi este de penibil. Cu Victor Ponta am discuţii ca şi persoane fizice, nu am avut până acum o discuţie aplicată în vederea unei colaborări politice. În rest… eu înţeleg că a greşi e omeneşte, a persevera e prosteşte. Nu i-a ieşit lui Geoană, nu i-a ieşit lui Ponta. PSD e PSD, restul invenţii şi încercăm să atacăm anumite nişe. Eu sigur nu o să îmi fac vreun partid politic vreodată. Prefer să ies la pensie în picioare”, a spus Ciolacu, la Digi24, citat de Agerpres.

El a fost întrebat dacă va colabora cu partidele conduse de foştii preşedinţi ai PSD Viorica Dăncilă, Victor Ponta şi Liviu Dragnea.

Ciolacu a mai spus că nu a exclus-o din PSD pe Viorica Dăncilă, ci a plecat singură. „Să colaborăm la ce? Nu ştiu. Cunoaşteţi detalii de doctrine?”, a mai spus Ciolacu.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro