Sari direct la conținut

Printul Harry si iubita lui s-au despartit

HotNews.ro

Printul Harry si iubita lui, Chelsy Davy, s-au despartit, potrivit presei londoneze, informeaza people.com. Printul si Chelsy erau impreuna de mai bine de trei ani de zile. Niciun reprezentant al Casei Regale nu a facut nicio declaratie in acest sens.

Insa, cu putin timp in urma, au aparut zvonuri potrivit carora Davy (22 de ani) se simtea neglijata de catre Harry si ca a fost foarte suparata pentru ca printul a preferat sa mearga la Paris in luna octombrie pentru a urmari finala campionatului mondial de rugbi in loc sa ramana alaturi de ea de ziua ei.

Cei doi s-au cunoscut in anul pe care Printul Harry il avea liber intre absolvirea scolii si intrarea in armata. Din cauza faptului ca Harry si Davy traiau pe continente diferite, cei doi isi petreceau doar vacantele impreuna.

In luna iulie, Davy, care recent a inceput un master la Universitatea Leeds din nordul Angliei, a stat alaturi de print la Concertul in memoria Printesei Diana. Cei doi au fost foarte apropiati in acea zi, iar dupa petrecere au fost vazuti sarutandu-se si imbratisandu-se.

Despartirea lor a fost una neasteptata deoarece in luna august printul o ceruse in casatorie pe Davy, iar aceasta acceptase.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro