Sari direct la conținut

Metrorex va modifica circulatia metroului pe tronsonul Republica – Dristor 2, incepand de sambata

HotNews.ro

Circulatia trenurilor de metrou pe relatia Republica – Dristor 2 se va modifica incepand de sambata pentru modernizare a instalatiilor de control al traficului de pe aceasta magistrala, precum si pentru finalizarea tronsonului N.Grigorescu – Linia de Centura, se arata intr-un comunicat al Metrorex.

Potrivit reprezentantilor companiei de transport, circulatia trenurilor se va desfasura conform unui grafic de circulatie cu intervale de 10 – 14 minute intre doua trenuri succesive.

In cadrul noului grafic de circulatie vor exista statii unde se vor efectua transbordari ale calatorilor in trenuri aflate la liniile invecinate, in vederea continuarii calatoriei.

Informatiile privind modul de circulatie vor fi comunicate in permanenta atat de catre personalul de conducere a trenurilor cat si de catre personalul din statiile de metrou.

„Prin aceste lucrari se creeaza premizele ca, odata cu punerea in functie a noului tronson, sa se poata reduce intervalul de circulatie dintre trenuri, astfel incat sa se imbunatateasca gradul de siguranta si confort al serviciilor oferite publicului calator”, se mai arata in comunicat.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro