Sari direct la conținut

Norica Nicolai, propusa pentru functia de vicepresedinte al Senatului

HotNews.ro

Grupul PNL din Senat a propus-o, marti, pe Norica Nicolai pentru functia de vicepresedinte al Camerei Superioare a Parlamentului. Pana acum, aceasta functie fusese detinuta de Teodor Melescanu – in prezent, ministru al Apararii. Tot marti, parlamentarii PNL au afirmat ca Puiu Hasoti va fi liderul grupului din Senat.

Anuntul a fost facut in plenul Senatului de catre liberalul Mario Ovidiu Oprea. Propunerile urmeaza sa fie analizate si supuse la vot in Biroul Permanent al Camerei Superioare.

In luna aprilie, Norica Nicolai a permis unei persoane straine, despre care a afirmat ca ii este nepoata, sa foloseasca aparatele de vot din Senat.

Biroul Permanent al Senatului a dat, atunci, un avertisment de natura “morala” senatorului PNL, dupa ce nu a gasit dovezi ca nepoata sa ar fi exprimat un „vot valabil” intr-o sedinta a Camerei Superioare a Parlamentului.

Recent, Norica Nicolai fusese propusa pentru functia de ministru al Apararii sau cel al Justitiei, in noul cabinet Tariceanu.

La randul lor, democratii au anuntat ca intentioneaza sa il propuna in functia de vicepresedinte al Senatului pe pe Radu Berceanu – fost ministru al Transporturilor.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro