Sari direct la conținut

Generali Asigurari va vinde polite de asigurare prin reteaua ING Office

HotNews.ro

Generali Asigurari va vinde polite de asigurare a locuintei si polite auto Casco, prin intermediul unei retele de 100 de ING Office-uri din cadrul ING Bank, produsele urmand sa fie distribuite sub brandul ING, gratie unui parteneriat semnat intre cele doua companii, au anuntat marti cele doua companii. Cele doua produse se vor numi ING Asigurare Locuinta si ING Casco.

In urma acestui parteneriat, clientii ING isi pot asigura locuinta si/sau autovehiculul prin conturile curente in lei si cardul ING aferent acestuia.

„Ambele polite de asigurare se pot achizitiona intr-un singur loc, la ING Office, in 26 de orase. Am creat aceste produse pentru a avea o solutie simpla si eficienta de asigurare a bunurilor clientilor si ale potentialilor clienti.

Am cautat formula cea mai convenabila clientului, pastrand aceleasi instrumente de lucru, ramanand consecventi conceptului de confort si siguranta lansat prin ING Office”, a declarat Albert Roggemans, CEO Retail Banking, ING Bank Romania.

Tudor Moldovan, directorul general al companiei Generali Asigurari, spune ca parteneriatul dintre cele doua companii nu se va opri aici.

”Parteneriatul Generali – ING Bank a fost realizat in vederea implementarii unei solutii moderne de servicii bancare si de asigurari. O colaborare care aduce beneficii atat ambelor parti, cat mai ales clientilor ING Bank. Nu ne vom rezuma doar la aceste produse, in viitor vom integra si alte asigurari potrivite pentru clientii bancii ING.

Suntem ferm convinsi ca am inaugurat o premiera in piata romaneasca de asigurari”, a precizat Tudor Moldovan, directorul general al companiei Generali Asigurari.

Potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei, la sfarsitul primului semestru din acest an, ING Bank Romania se afla pe locul patru in clasamentul bancilor din Romania, cu active de 8,03 miliarde lei si o cota de piata de 5,57%.

ING Romania face parte din ING Group, institutie financiara internationala de origine olandeza, care ofera servicii bancare, de asigurari si de managementul activelor unui numar de peste 60 de milioane de clienti individuali, companii sau institutii, din 50 de tari.

Generali Asigurari ocupa locul opt in topul primelor 10 societati de asigurare din Romania, dupa volumul total de prime brute subscrise, iar reteaua teritoriala a companiei este compusa din 69 de agentii si puncte de lucru situate in cele mai importante orase.

Generali Asigurari are un capital social de 30.000.000 lei, numara peste 300 angajati si 2.400 de agenti, iar actionarul majoritar (83,44%) este Generali Holding Vienna.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro