Sari direct la conținut

Liderul senatorilor social-democrati: Inca doi parlamentari PDL vor trece saptamana viitoare la PSD

HotNews.ro

Alti doi parlamentari democrat-liberali vor trece, saptamana viitoare, la PSD, a declarat, joi, liderul senatorilor social-democrati, Ion Toma, citat de Agerpres. El sustine ca plecarile din randurile democrat-liberalilor vor continua. Miercuri, senatorul PDL de Prahova Iulian Badescu si-a anuntat demisia din partid si inscrierea in PSD.

  • „Luni, voi avea in grupul parlamentar PSD un membru in plus, pe senatorul Badescu, care a plecat miercuri de la PDL. Este unul dintre profesionistii pe care i-a avut PDL. Dar Badescu a fost numai inceputul, pentru ca luni sau marti vom mai avea si alti parlamentari care vor face la fel ca Badescu. Veti vedea ca vor mai fi inca doi parlamentari PDL care vor pleca din partid si vor veni la noi in prima parte a saptamanii viitoare si acest proces va continua”, a afirmat Ion Toma, presedintele PSD Olt.
  • El a mai adaugat ca, in opinia sa, o motiune de cenzura impotriva Guvernului Boc va trece, in conditiile in care ”sunt multi parlamentari chiar din interiorul PDL care nu sunt de acord cu masurile de austeritate anuntate de Guvern. Motiunea va trece, dar important nu este ca va pica Guvernul, ci ca nu vor fi aplicate aceste masuri indreptate impotriva populatiei. Noi suntem pregatiti sa luam guvernarea, dar numai prin vot, dupa alegeri anticipate”.
ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro