Sari direct la conținut

Consiliul Judetean Arad se apuca de afaceri hoteliere

Romania libera Editia Transilvania-Banat

Compania „Continental Hotels” intentioneaza sa contruiasca un complex hotelier la Arad, in baza unei asocieri cu Consiliul Judetean. In acest sens, in perioada urmatoare, actionarii companiei vor discuta constituirea unei societati comerciale in care sa fie cooptat, ca si actionar si CJ.

Potrivit celor declarate de Ciprian Luca, consilier al presedintelui CJ, Iosif Matula, institutia pe care o reprezinta va pune la dispo-zitia investitorilor terenul pe care urmeaza sa fie ridicat hotelul.

„Participarea Consiliului Judetean la acest proiect este un aport de 25 la suta la capitalul social al unei societati nou-infiintate, ceea ce reprezinta un teren situat in apropierea Salii Polivalente din municipiu”, a spus Luca.

Totodata, actionarii companiei hoteliere vor discuta, la adunarea generala convocata la inceputul lunii decembrie, vanzarea hotelu-lui pe care il detin in Arad. Ei vor supune votului AGA aprobarea unei majorari de capital cu echiva-lentul in lei a 6-10 milioane de euro, prin emiterea de noi actiuni.

„Continental Hotels” a inregistrat, in primul trimestru al anului, o cifra de afaceri de 17,11 milioane RON si un profit net de 0,96 milioane RON. Reprezentantii companiei „sustin ca intentioneaza, in perioada 2006-2009, sa investeasca circa 65 milioane euro pentru modernizarea sau constructia a 11 hoteluri, un sfert din fondurile necesare urmand sa provina din sursele proprii.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro