Sari direct la conținut

Indienii de la „Ranbaxy” au stabilit noua conducere la „Terapia”

Romania libera Editia Transilvania-Banat

Indienii de la „Ranbaxy Laboratories” au stabilit ieri noua conducere a fabricii de medicamente „Terapia” din Cluj. Noul director al fabricii clujene este Peter Burema, unul dintre cei mai importanti oameni din conducerea companiei „Ranbaxy”.

El este coordonatorului companiei indiene pentru Europa, Comunitatea Statelor Independente, Africa si America Latina si va cumula postul de coordonator cu cel de director general al fabricii clujene. „Terapia” Cluj s-a despartit astfel de Stephen Stead, reprezentantul fostului actionar majoritar, fondul de investitii „Advent International”.

Peter Burema lucreaza la „Ranbaxy” din anul 2000 si de noua luni a devenit coordonator pentru Europa, CSI, Africa si America Latina. Consiliul de Administratie al „Terapia” are patru noi administratori din partea „Ranbaxy” Ð Peter Burema, Ram S. Ramasundar, Pushpinder Bindra si Vasi Irimia.

De asemenea, Yogish Agarwal, fost director al reprezentantei „Ranbaxy” in Romania, va coordona procesului de integrare a fabricii clujene in holdingul indian.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro