Sari direct la conținut

Hotii au furat 90 de metri din sina de cale ferata a mocanitei din Moldovita

HotNews.ro

Hotii au furat 90 de metri din sina de cale ferata pe care circula mocanita in zona comunei sucevene Moldovita, a declarat presei, vineri, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Suceava, Ionut Epureanu, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, politistii din Moldovita au fost sesizati ca au fost furate mai multe bucati de sina de la calea ferata ingusta apartinand unei firme de cai ferate din judetul Hunedoara. Politistii au constatat ca sina furata reprezinta capatul de linie al caii ferate pe care circula mocanita in zona comunei sucevene Moldovita, fiind demontate zece bucati de sina, in lungime totala de 90 de metri, cate 45 de metri de pe fiecare parte a caii ferate.

In urma cercetarilor, la aproximativ 40 de metri de locul de unde au fost furate, politistii au descoperit opt sine de cale ferata cu lungimea totala de 75 de metri, ingropate sub un mal de pamant. Celelalte doua sine, cu lungimea de cate 7,5 metri fiecare, nu au fost gasite pana in prezent. Politistii fac cercetari pentru identificarea hotilor.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro