Sari direct la conținut

Manifestarile dedicate Zilei Nationale au inceput si in orasul Unirii

HotNews.ro

La Alba Iulia, manifestarile dedicate Zilei Nationale au inceput in jurul orei 10 si 20 de minute. 3-400 de oameni, dar si oficialitati si reprezentanti ai partidelor politice s-au adunat, deja, la ceremoniile din orasul in care, in urma cu 89 de ani, se infaptuia Marea Unire, anunta Antena 3.

Manifestarile debuteaza, la Alba Iulia, cu depunerea de coroane de flori la statuile lui I.C. Bratianu si Iuliu Maniu din centrul orasului, la statuia ecvestra a lui Mihai Viteazul si la galeria de busturi din jurul Salii Unirii. Presedintia, Senatul, Camera Deputatilor si partidele politice urmeaza sa depuna coroane de flori.

Cea mai inalta oficialitate care participa la manifestarile de la Alba Iulia este presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu.

Cu toate ca autoritatile locale au anuntat ca isi doresc o sarbatoare populara, si nu una politizata, reprezentantii partidelor politice al ajuns la Alba Iulia si cu unele insemne electorale.

Manifestarile de la Alba Iulia vor continua cu o parada a portului popular, o parada militara, iar seara, un spectacol de muzica in aer liber.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro