Sari direct la conținut

Noi solutii de securitate pentru mediile informatice complexe

Romania Libera

Unele dintre cele mai puternice solutii de securitate dedicate mediilor informatice complexe, cele produse de Juniper Networks, au fost prezentate pe larg in aceste zile si in Romania.

Solutiile dedicate de networking propuse de acest producator se adreseaza mai ales operatorilor de telefonie mobila si prin cablu, institutiilor de educatie si cercetare, agentiilor guvernamentale si marilor companii. Solutiile Juniper sunt utilizate in mediile informatice complexe, raspunzand unor cerinte sporite privind eficienta mediului IT.

In viziunea Juniper Networks, noua retea combina performanta conexiunii la Internet cu securitatea sporita. Juniper Networks colaboreaza cu cele mai importante companii din industrie in definirea si implementarea acestei viziuni, iar tehnologia pe care se bazeaza ofera solutii complementare celor existente in portofoliul Computer Associates si Extreme Networks.

In prezent, Juniper Networks se afla pe locul 2 in clasamentul mondial al dezvoltatorilor de solutii de networking si detine o treime din piata de Total Service Provider IP Routing. In Romania, Juniper Networks s-a lansat oficial pe piata de distributie prin Datacom in luna august a acestui an.

Juniper Networks si Datacom intentioneaza ca pana la sfarsitul anului 2005 solutiile Juniper sa obtina o cota de piata relevanta si in tara noastra.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro