Sari direct la conținut

Majorități comune PSD-PNL. Ciolacu: „Să iasă Nicușor Dan și să creeze iar majoritate USR-PNL… Ce-or păți bucureștenii, săracii?”

HotNews.ro
Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, Foto: INQUAM Photos / Octav Ganea
Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, Foto: INQUAM Photos / Octav Ganea

Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a afirmat vineri, la Alba Iulia, referindu-se la viitoarele majorităţi din consiliile locale şi judeţene, că există un acord politic în acest sens ca, acolo unde nu există o majoritate câştigată de PSD sau PNL, să fie formată de aleşii celor două partide, informează Agerpres.

„Există un acord politic în acest sens în care majorităţile, acolo unde nu există o majoritate câştigată de către PSD sau de PNL, că viitoarele majorităţi (…) se vor crea între PSD şi PNL.

Doamne fereşte, stau să mă gândesc acum, că mi-aţi pus întrebarea, vă daţi seama să iasă Nicuşor Dan la Bucureşti şi să creeze iar majoritate USR-PNL… Ce or păţi bucureştenii, săracii?”, a spus Ciolacu.

Întrebat cu privire la o postare a deputatului PNL Alba Florin Roman, care spune că nu există o decizie referitoare la constituirea acestor majorităţi, liderul social-democrat a răspuns: „Înseamnă că eu cu domnul Ciucă suntem doi preşedinţi care semnăm nişte hârtii pe care nu le cunoaştem.”

Florin Roman a susţinut joi, în postarea sa, că nu există o asemenea decizie şi nici nu va exista.

„Am citit o declaraţie a preşedintelui PSD, referitoare la o ‘decizie’ privind constituirea unor majorităţi cu PNL în consiliile locale şi judeţene, după 9 iunie. Infirm categoric acest anunţ, în calitate de coordonator al alegerilor locale, din partea PNL. Nu există o asemenea decizie şi nici nu va exista. Rămâne la latitudinea fiecărei organizaţii modul de constituire a fiecărei majorităţi. Nimic impus de la centru. Noi nu suntem PSD!”, a afirmat deputatul PNL Alba, în postarea pe Facebook

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro