Sari direct la conținut

PNL anunță că a câștigat CJ Brașov. Adrian Veștea: „Voi prelua mandatul de președinte”

HotNews.ro
Adrian Vestea, Foto: Inquam Photos / George Calin
Adrian Vestea, Foto: Inquam Photos / George Calin

​PNL a câştigat alegerile locale în judeţul Braşov, a declarat preşedintele filialei judeţene a partidului, ministrul Dezvoltării, Adrian Veştea, care a precizat că a obţinut funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, informează Agerpres.

Conform lui Veştea, după numărarea voturilor din 93% din secţiile de votare din judeţ, PNL a obţinut 11 mandate în legislativul judeţean, plus funcţia de preşedinte, PSD – 8, USR – 8, AUR – 4 şi UDMR – 3.

Totodată, el a spus că PNL a câştigat 30 de primării, dintre care cea mai importantă este Primăria Braşov, candidatul Alianţei PNL-PSD, George Scripcaru, clasându-se, „la o diferenţă relativ bună”, de aproape 5000 de voturi, în faţa candidatului Alianţei Dreptei Unite, Allen Coliban, care s-a situat pe locul doi.

„Vreau să-i asigur pe braşoveni că mă voi întoarce acasă şi voi prelua mandatul de preşedinte al CJ Braşov, începând cu luna octombrie, la termenul la care se încheie mandatul început în 2020”, a transmis liderul liberal braşovean într-o conferinţă de presă organizată la sediul PNL Braşov.

Întrebat dacă îi va oferi funcţia de preşedinte contracandidatului său de la PSD, Lucian Pătraşcu, el a replicat: „Vom evalua toate ofertele şi, în situaţia în care sunt oameni care îşi caută un serviciu, vom încerca să găsim o soluţie”.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro