Sari direct la conținut

Burse de 3.350 EURO pentru Programul Pan-European Executive MBA oferit de CITY College, University of York Europe Campus. Aplică până la finalul lunii iunie!

Smile Media
Burse de 3.350 EURO pentru Programul Pan-European Executive MBA oferit de CITY College, University of York Europe Campus. Aplică până la finalul lunii iunie!
Dublă diplomă și facilitarea accesului către un mediu de business internațional Foto: City College MBA

CITY College, University of York Europe Campus oferă o oportunitate unică pentru cei care doresc să-și potențeze cariera printr-un program MBA de elită, menit să extindă orizontul cunoștințelor de business și să ofere posibilități de networking la nivel internațional. Până la sfârșitul lunii iunie există posibilitatea de a obține o bursă în valoare de 3.350 euro pentru programul The Pan-European Executive MBA. Înscrierile sunt deschise, iar formularul de aplicare este disponibil aici.

Dublă diplomă și facilitarea accesului către un mediu de business internațional

Absolvenții acestui program vor obține diplome de la prestigioasele universități University of York, UK, și Universitatea Strasbourg, Franța, asigurând astfel recunoaștere internațională a calificărilor lor. Pe lângă aceste certificări, studenții vor face parte dintr-o comunitate globală de colegi, provenind din toată Europa și dincolo de granițele ei, ceea ce le va oferi oportunități de networking la nivel global. Programul este livrat în opt țări diferite, asigurând astfel flexibilitate și accesibilitate pentru toți participanții.

Specializări și certificări suplimentare

Pentru a răspunde nevoilor și intereselor profesionale variate, The Pan-European Executive MBA oferă șase specializări în management. De asemenea, pe lângă Diploma Dublă, participanții vor obține, dacă aleg să devină membri, Diploma în Management Strategic și Leadership de la Chartered Management Institute (CMI), UK, o calificare de Nivel 7.

Cadre didactice cu background internațional și excursii de studiu

Cursurile sunt susținute doar de profesori universitari internaționali, specialiști de renume cu vastă experiență în domeniul afacerilor. În plus, studenții vor avea ocazia să participe la trei excursii internaționale de studiu în Marea Britanie, Franța și Grecia, oferindu-le o experiență educațională complexă, completă și diversă.

Pentru a înțelege mai bine impactul și calitatea programului, vizionează interviurile cu profesorii din cadrul MBA-ului care explică detaliile cursurilor și metodele de predare inovatoare.

Totodată, poți descoperi experiențele și poveștile de succes ale absolvenților accesând pagina dedicată interviurilor cu alumni.

Flexibilitatea e pe primul loc

Programul este conceput pentru a fi cât mai flexibil, oferind cursuri într-un format adaptabil, fie un weekend pe lună, fie online, astfel încât să se potrivească programului încărcat al managerilor și profesioniștilor din domeniu.

Până la sfârșitul lunii iunie mai poți aplica pentru bursa în valoare de 3.350 euro! Nu rata șansa de a face upgrade carierei tale și de a te alătura elitei manageriale internaționale cu ajutorul The Pan-European Executive MBA. Aplică acum și investește în viitorul tău profesional!

Pentru mai multe informații despre program și bursă vizitează site-ul dedicat.

Articol susținut de City College