Sari direct la conținut

UPDATE Incendiu puternic la un bloc de pe Calea Rahovei din Capitală / 7 locatari și doi pompieri au avut nevoie de îngrijiri medicale / Restricții de circulație în zonă

HotNews.ro
incendiu la un bloc din Rahova, Foto: ISU Bucuresti-Ilfov
incendiu la un bloc din Rahova, Foto: ISU Bucuresti-Ilfov

Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri, la un bloc aflat în reabilitare termică de pe Calea Rahovei din Bucureşti, iar pompierii au intervenit cu 20 de autospeciale, traficul în zonă fiind restricționat. Șapte locatari, între care o fetiță de 10 ani, au fost expuşi la fum şi au primit îngrijirile medicilor. De asemenea, au ajuns la spital doi pompieri care s-au intoxicat cu fum.

UPDATE 14.20 Incendiul a fost localizat. Au fost angrenate 20 de autospeciale de stingere, trei autoscări şi mai multe echipaje medicale. Doi pompieri cu expunere la fum au fost transportaţi la Spital Floreasca, în stare de conştienţă.

UPDATE 13.07: 38 de locatari au fost evacuaţi, iar şapte persoane au primit îngrijiri medicale, a anunțat ISU București-Ilfov. De asemenea, un politist local a suferit o tăiatură la un braț şi a primit îngrijiri la faţa locului, dar nu necesită transport la spital. Au avut nevoie de îngrijiri și doi pompieri.

UPDATE 12.35: Pompierii anunţă că trei locatari au fost expuşi la fum şi au primit îngrijirile medicilor. Este vorba despre un bărbat de 65 de ani, o femeie de 84 de ani şi o fetiţă de 10 ani. Bărbatul şi rudele fetiţei au refuzat transportul la spital. Femeia de 84 de ani va fi dusă la Spitalul Universitar.

”Unui pompier cu uşoară expunere la fum i se acordă primul ajutor în ambulanţa SMURD. Este conştient”, au mai precizat pompierii.

Conform ISU, nu mai arde cu flacără și se acţionează atât din interior, cât şi din exterior.

…………………………………

ISU Bucureşti-Ilfov a anunțat că focul se manifestă pe două laturi ale blocului care este în reabilitare termică, iar degajările de fum sunt foarte mari, potrivit News.ro. Pe latura din faţă, incendiul se manifestă până la etajul al doilea, iar pe latura din spate flăcările au cuprins pe toata faţada.

Pompierii intervin cu 10 autospeciale de stingere şi 3 autoscări și au fost constituite echipe de căutare pentru evacuarea locatarilor.

Circulația rutieră în zonă este restricționată pentru a permite intervenția autospecialelor. Brigada Rutieră a Capitalei a anunțat că în acest moment sunt restricţii pe Calea Rahovei, dinspre Str. Buzoieni către Str. Mihail Sebastian.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro