Sari direct la conținut

Accident grav pe autostrada A1 Sibiu-Deva. Opt oameni au fost răniți

HotNews.ro
Elicopter SMURD, Foto: Bogdanel Vacarciuc | Dreamstime.com
Elicopter SMURD, Foto: Bogdanel Vacarciuc | Dreamstime.com

Opt persoane au fost rănite într-un accident rutier produs vineri pe A1, între Sibiu și Sebeş, fiind activat Planul Roşu de intervenţie, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu. În accident au fost implicate două camionete și un TIR.

09:03 Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ştefan, a precizat că opt persoane au fost rănite în accident, dintre care patru au răni mai grave. Toate cele opt victime au fost duse la spital. O a noua persoană implicată în accident a refuzat transportarea la spital.

………….

Accidentul a avut loc la km 245 al A1 Sibiu-Deva, pe sensul de mers Sibiu- Sebeş. În accident au fost implicate două camionete şi un TIR, traficul fiind blocat la ieşirile spre Păltiniş şi Mediaş, pe sensul Sibiu – Sebeş, potrivit Poliţiei.

„ISU Sibiu intervine de urgenţă pe A1 km 245 la un accident rutier pe sensul de mers Sibiu- Sebeş. La faţa locului sunt mobilizate două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, una de stingere, ATPVM şi o ambulanţă SAJ. Din primele informaţii, ar fi 3 vehicule implicate şi 8 persoane. A fost activat Planul Roşu de intervenţie”, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ştefan.

Potrivit acesteia, a fost solicitat şi un elicopter SMURD la faţa locului. De asemenea, au fost suplimentate forţele de intervenţie, cu încă trei ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean şi un microbuz cu încă doi medici din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe.

Circulaţia rutieră este oprită pe toate benzile sensului de mers Sibiu-Sebeş. Se estimează reluarea traficului după ora 09.00.

Sursă foto Dreamstime

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro