Sari direct la conținut

Dorian Popa a fost trimis în judecată. „Dacă îmi mai aprind un cui, am făcut promisiunea în fața lui Dumnezeu să mă ardă de cinci ori mai tare decât m-a ars până acum”

HotNews.ro
Dorian Popa, Foto: Facebook
Dorian Popa, Foto: Facebook

Dorian Popa, cunoscut influencer în rândul tinerilor, a fost trimis în judecată, scrie G4 Media, după ce în octombrie 2023 a fost prins sub influența drogurilor la volan. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Cornetu.

În octombrie, IPJ Ilfov anunța că a oprit uun bărbat în localitatea Domnești, care a ieșit pozitiv la substanțe psihoactive. Era Dorian Popa. Acesta a rămas imediat fără permis, iar ulterior, analiza toxicologică a confirmat că acesta consumase canabis.

Ulterior, într-un interviu, acesta a anunțat că regretă faptul că a consumat droguri. „Pot să spun cu tărie în suflet, fără să am niciun gând ascuns, că nu voi mai aprinde un cui (denumirea în jargon a țigării cu canabis, n.red.) de aici încolo cât voi mai trăi. Și dacă o fac, am făcut promisiunea în fața lui Dumnezeu să mă ardă de cinci ori mai tare decât m-a ars până acum”, a declarat Dorian Popa.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro