Sari direct la conținut

VIDEO Cristiano Ronaldo, gest superb la ultimul amical al Portugaliei – Momentul care a devenit viral

HotNews.ro
Cristiano Ronaldo și gestul superb de la meciul dintre Portugalia și Irlanda, Foto: ©INPHO/Ryan Byrne / imago sportfotodienst / Profimedia
Cristiano Ronaldo și gestul superb de la meciul dintre Portugalia și Irlanda, Foto: ©INPHO/Ryan Byrne / imago sportfotodienst / Profimedia

Portugalia a disputat marți seară ultimul meci de pregătire înaintea Campionatului European din Germania. Selecționata pregătită de Roberto Martinez a învins Irlanda cu scorul de 3-0. Momentul serii a avut loc însă înaintea fluierului de start.

Cristiano Ronaldo a însoțit un copil aflat în scaun cu rotile la intrarea pe gazon

La vârsta de 39 de ani, Cristiano Ronaldo va fi în lotul Portugaliei pentru Campionatul European din Germania.

Lusitanii au fost repartizați în Grupa F la turneul final european, alături de Cehia, Turcia și Georgia, iar marți, selecționata pregătită de Roberto Martinez a disputat ultimul meci de pregătire, contra Irlandei.

Cristiano Ronaldo a ieșit din nou la rampă și a marcat golul de 2-0 (min 50), din pasa lui Ruben Neves, iar tot el a închis tabela în minutul 60, din pasa lui Jota. Joao Felix deschisese scorul în prima repriză, în minutul 18.

Totuși, momentul care a atras atenția a avut loc înainte ca meciul să înceapă.

Ronaldo a luat alături de el pe teren un copil aflat în scaun cu rotile și chiar l-a ajutat să părăsească suprafața de joc după ce au fost cântate imnurile celor două țări.

Gestul atacantului de la Al-Nassr a devenit rapid viral pe Twitter.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro