Sari direct la conținut

Reactiile presei internationale dupa 1-0 cu Olanda: „Romania Top!” Bulgarii, suparati: „Romania a cistigat din ofsaid!” (VIDEO)

HotNews.ro

Focus Agency (Bulgaria): „Romania in triumf/ Citeva sute de oameni au sarbatorit victoria in fata Olandei, un pas urias al echipei de fotbal din Romania spre EURO 2008. Romania a invins Olanda printr-un gol din ofsaid: in minutul 71, Goian (aflat in ofsaid) a trimis mingea in poarta olandeza. Sperantele Bulgariei s-au naruit…”

Associated Press: „Piturca a fost criticat inaintea partidei pentru ca voia sa ofloseasca trei mijlocasi defensivi (Codrea, Petre, Chivu). „Este singura cale prin care poti juca impotriva Olandei”, a declarat antrenorul roman. (…)

Olandezii au facut un joc bun de posesie in prima repriza, dar Romania a revenit mult mai bine de la cabine. Goian a inscris in minutul 71, aducind romanilor o victorie cit o calificare. „Nu am mai reusit sa ne impunem jocul si in a doua parte; am pierdut un meci foarte important”, a spus olandezul Van Bronckhorst”.

Reuters: „Romania Top/ Vedictul antrenorului roman Victor Piturca nu lasa loc indoielii: „Pas urias spre calificare” (…) Golul marcat de Dorin Goian trimite marea favorita Olanda pe locul 2″.

Gazzetta dello sport: „Romania interistului Chivu si a atacantului viola Mutu a facut KO Olanda milanezului Seedorf. Eroul meciului a fost fundasul Goian – golul sau a calificat practic Romania si a readus teoretic Bulgaria in lupta pentru pozitia a doua”.

France Presse: „Practic calificati/ Finala grupei a dat verdictul: Romania are biletele de EURO in buzunar si nu le poate pierde decit printr-un dezastru. Olanda, locul 2, poate tremura, avind Bulgaria la doua puncte in spate”.

Situatia „la virf” in grupa G:

1. Romania 23p (18-5)

2. Olanda 20p (11-3)

3. Bulgaria 18p (14-6)

Au mai ramas de jucat:

17 octombrie:

Luxemburg – Romania

Olanda – Slovenia

Albania – Bulgaria

17 noiembrie:

Bulgaria – Romania

Albania – Belarus

Olanda – Luxembourg

21 noiembrie:

Belarus – Olanda

Romania – Albania

Slovenia – Bulgaria

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro