Sari direct la conținut

Un pachet sportiv pentru noua Octavia

Curierul National

Skoda Auto ofera un tuning pentru versiunea liftback a noii Skoda Octavia, gratie pachetului sportiv ce a fost realizat de Centrul de Design Skoda. Intregul pachet este oferit cumparatorilor ca parte a liniei originale de accesorii Skoda si este destinat in special celor care doresc sa aiba o masina modificata cu caracteristici individuale, printr-un design mai sportiv.

Printre noutati figureaza spoilerele frontal si posterior la bara de protectie, spoilerul la cea de-a cincea usa (portbagajul) si un esapament de forma unei cozi de peste.

Prin contrast cu versiunea de serie, partea frontala a modelului Octavia modificat are o priza de aer mult mai larga in partea inferioara a barei de protectie. Aceasta are folii reflectorizante autoadezive, asa-numitele „ochi de pisica”, plasate in partea inferioara a elementului aerodinamic.

Pachetul optic face ca masina sa capete un caracter mai atractiv, dar in special sa fie mult mai functionala. Optimizarea proprietatilor aerodinamice a dus la o scadere a coeficientului de rezistenta (Cx) la valoarea de 0,291 (Cx pentru masinile de serie este 0,3).

Oferta pentru acest tuning este completata de noile jante Sputnik de 17 toli, realizate din aliaj de otel usor, ce sunt destinate a fi „incaltate” cu pneuri de 225/45 R17.

Mai multe informatii despre componentele individuale ale pachetului si despre modul in care acestea pot fi montate pe modelul Octavia pot fi aflate la adresa http://www.skoda-auto.com, sectiunea Accessories.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro