Sari direct la conținut

VIDEO Victor Ponta: In toamna vreau sa facem o reforma reala a aparatului public central

HotNews.ro

Premierul Victor Ponta a spus la inceputul sedintei de guvern de miercuri ca vrea ca in toamna sa fie facuta o „reforma reala a modului de organizare a aparatului public central”. Reforma va avea loc dupa o mica vacanta a ministrilor si premierului. „In vara asta, cine pleaca in vacanta pleaca putin, ca si mine, pentru ca in septembrie trebuie sa mergem cu o reforma radicala a aparatului public central”, a spus Ponta.

„Nu se mai poate sa lucrati cu aceiasi oameni care nu fac nimic sau care fac greseli si pe care nu poti niciodata sa ii sanctionezi in niciun fel. Nu se poate sa stati in aceleasi conditii in care aveti un angajat care castiga o mie de lei si unul care castiga 15.000 de lei. Nu se poate sa va spun eu de la Ministerul de Finante cati oameni va trebuie, cum sa ii platiti, ca nu aveti voie sa dati pe nimeni afara si nu aveti voie sa aduceti pe nimeni bun”, a mai afirmat Ponta.

„Nu merge, cred ca v-ati saturat cu totii sa stati dupa avize de la diversi functionari pe care nu putem sa ii dam afara, sa ne dea avize gresite, sa decidem ceva in sedinta de Guvern si sa apara altceva. Daca nu facem acest lucru, mai devreme sau mai tarziu, o sa ne sufocam si noi ca si alte administratii de pana acum”, a adaugat Ponta.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/player’; if(typeof flowplayer == ‘undefined’) { document.write(”); } var domain = document.domain; var domain_split = domain.split(‘.’); var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + „.” + domain_split[domain_split.length-1]; document.write(unescape(„%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/e45e8cd5a4db9929d547c46251edc057/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”)); content channel

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro