Sari direct la conținut

VIDEO Presedintele Bush, dirijor pentru o seara

HotNews.ro

Presedintele George W. Bush a devenit pentru o seara dirijor. La cina anuala a Asociatiei corespondentilor de presa de la Casa Alba, liderul american a dirijat fanfara infanteristilor marini, primind aplauze prelungite la finalul reprezentatiei sale, transmite AP.

De asemenea, Bush a glumit pe seama succesorului sau la Csa Alba, exprimandu-si surprinderea ca niciunul dintre cei trei candidati favoriti nu se afla in audienta.

„Senatorul McCain nu este aici”, a afirmat Bush. „A vrut probabil sa se indeparteze de mine putin. Nu este singurul. Jenna se muta si ea”, a declarat presedintele american, facand referire la una dintre fetele sale, care urmeaza sa se casatoreasca curand.

Liderul de la Casa Alba a afirmat, de asemenea, ca „Hillary Clinton nu a putut ajunge aici din cauza lunetistilor”, amintind de scandalul provocat de declaratiile senatorului de New York legate de o vizita in Bosnia. Cat priveste absenta lui Barack Obama, Bush a precizat: „Senatorul Obama este la biserica”, cu referire la scandalul in care a fost implicat mentorul spiritual al senatorului de culoare acuzat de comentarii rasiste si anti-americane.

La cina corespondentilor de la Casa Alba au participat, printre altii, Ben Affleck, Jennifer Garner, John Cusack, Pamela Anderson, Claire Danes, Ahlee Simpson si Salman Rushdie.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro