Sari direct la conținut

UPDATE: Au inceput consultarile PDL – Traian Basescu. Delegatia democrat-liberalilor, formata din 11 oameni si condusa de Emil Boc

HotNews.ro

Delegatia PDL urmeaza sa intre la consultarile cu seful statului, care au ca tema desemnarea unui nou premier in urma demisiei lui Emil Boc, la ora 18:00. Componenta delegatiei PDL a fost desemnata luni dupa-amiaza, in cadrul Biroului Permanent National al partidului. Alaturi de presedintele PDL Emil Boc, la consultarile cu seful statului vor participa prim-vicepresedintii Roberta Anastase, Gheorghe Flutur, Teodor Baconschi, presedintele Senatului Vasile Blaga, vicepresedintii George Scripcaru, Anca Boagiu, Elena Udrea, Mihai Stanisoara, Gheorghe Stefan si secretarul general Ioan Oltean.

18.10: Delegatia PDL a inceput consultarile cu Traian Basescu.

Componenta delegatiei PDL a fost anuntata de purtatorul de cuvant al partidului, Sever Voinescu, citat de Agerpres. El nu a dorit insa sa nominalizeze propunerile PDL pentru functia de premier, spunand doar ca „aceste propuneri vor fi discutate cu seful statului”.

„E o chestiune de ore ca anuntul sa fie facut. Conform Constitutiei, presedintele anunta premierul”, a afirmat Voinescu.

Intrebat daca actualii ministrii ai PDL vor fi pastrati intr-un viitor Guvern, Sever Voinescu a spus ca vor fi schimbari semnificative in noul Executiv.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro