Sari direct la conținut

Victor Ponta felicita pe Facebook olimpicii la chimie: Voi depune toate eforturile pentru ca toti tinerii talentati din Romania sa nu mai fie tentati sa ia calea strainatatii

HotNews.ro

Premierul Victor Ponta a felicitat miercuri lotul olimpic de chimie al Romaniei, care a obtinut o medalie de aur, doua de argint si trei de bronz la Olimpiada Internationala de Chimie „D. Mendeleev”, desfasurata in Uzbekistan.

„Voi depune toate eforturile pentru ca toti tinerii talentati din Romania sa nu mai fie tentati sa ia calea strainatatii, ci sa aiba in tara locuri de munca sau conditii de studiu ori cercetare precum cele din afara! Felicitari inca o data!”, a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

Medalia de aur a fost castigata de Andreea Maria Filip, eleva in clasa a XI-a la Liceul International de Informatica din Bucuresti, care anul trecut a obtinut o medalie de argint la aceeasi olimpiada.

Medaliile de argint au revenit Marei Ioana Esanu (eleva in clasa a XII-a la Colegiul National „Roman Voda” din Roman, judetul Neamt) si lui Grigore Mihai Pruna (elev in clasa a XII-a la Colegiul National „Vasile Lucaciu” din Baia Mare). Alti trei elevi au fost laureati cu medalii de bronz: Teodora Coroama (eleva in clasa a XII-a la Colegiul National „Mihai Eminescu” din Botosani), Vlad-Mihai Mandrici (elev in clasa a X-a la Colegiul National „Sfantul Sava” din Bucuresti) si Stefan Bogdan Ivan (elev in clasa a XI-a la Colegiul National de Informatica „Tudor Vianu” din Bucuresti). Mara Ioana Iesanu a primit si premiul special pentru cel mai mare punctaj la proba practica.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro