Sari direct la conținut

Ce-i frumos si fara sutien si lui Dumnezeu ii place

Asadar, Luciu. Nicoleta Luciu. Emotiile m-au cuprins. Caldurile m-au luat. Urmeaza o scrisoare catre toti pensionarii din Campina, care au indraznit sa urle la ea si chiar s-o injure. Asta ca sa vedeti pana unde s-a ajuns. Nu ne mai respectam nici macar valorile!

Dragi pensionari campineni,

urmeaza sa scriu sau sa inscriu un eseu. Timpul o sa decida. In primul rand, sa va fie rusine pentru ce-ati facut! E chiar asa o tragedie ca Nicoleta noastra, cea de toate zilele si, mai ales, noptile (practic, un bun national) a sustinut un concert in fata bisericii Sfintii Voievozi din Campina? Pai, normal ca a venit mai mult dezbracata.

Doar nu era sa vina imbracata in maicuta, doar pentru faptul banal ca era in fata unei biserici. Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place! Stiti expresia asta, dar v-ati incapatanat sa-i reprosati ca nu poate canta in tatele goale langa poarta unei biserici. In primul rand, precizez ca nu erau goale. Am fi vrut noi. Oricum, nici mult nu mai era.

Rugaciunile noastre sa i sa rupa sutienul n-au fost ascultate. Dumnezeu i-a dat, si ea, ca o crestina adevarata, si i-a bagat singura in traista, pardon, in sutien, pentru ca doar nu astepta ca tot Domnul sa-i bage. V-a suparat si Andreea Banica. Stiu ca ati fi vrut s-o vedeti pe doamna Andreea Marin cu vreo ruda, pe care sa v-o aduca la pachet. N-a fost sa fie, de data asta! A cantat in chiloti.

Pai, nici asa nu e bine? Nici in tatele goale, nici in chiloti. Dumnezeu sa va mai inteleaga, pentru ca mie imi este din ce in ce mai greu, spre imposibil. Inteleg din manifestarile de nemultumire ca nu v-a placut nici show-ul celor doua dansatoare.

Va rog s-o iertati pentru ca n-a fost insotita de o trupa de maicute virgine, care sa aprinda lumanari si sa pupe icoane intr-un sincron de zile mari. E tanara si poate sa invete. Despre Anna Lesko nu aveti nimic de zis? Ati vazut ca a venit mai imbracata. A stricat-o dansul acela destul de provocator, in care a implicat si vreo doi baieti din public.

O corupere de minori in toata regula! Asadar, dragi pensionari revoltati, eu zic ca ar trebui sa va bucurati acum, cat mai aveti timp. Vor urma concerte sexi chiar in biserici. Sa va vad atunci pe unde scoateti camasa, pentru ca si fetele isi scot hainele. Preotii vor face parte din trupele de dansatori profesionisti. Icoanele vor fi inlocuite cu postere.

Sa vad eu la ce va mai inchinati, ca la chilotii Andreei Banica o sa strambati din nas. In loc sa tragem clopotele, vom trage de sanii Nicoletei. Trebuie sa cercetam. Nu mai merge sa fim manipulati si sa credem ca exista, fara o cercetare prealabila. V-ati enervat degeaba, doar pentru ca fetele s-au zbantuit semigoale prin curtea bisericii Sfintii Voievozi.

Va spun ca nici macar Sfintii Voievozi n-ar fi avut nimic impotriva, daca le-ar fi vazut.

Razvan Anghelescu

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro