Sari direct la conținut

Se deschide prima televiziune studenteasca on-line din tara

HotNews.ro

Prima televiziune studenteasca on-line din Romania se va deschide, vineri, la Universitatea de Vest „Vasile Goldis” din Arad. Televiziunea on-line va fi structurata pe 6 canale, la care vor lucra studentii acestei universitati, anunta NewsIn.

Potrivit directorului postului de televiziune, acesta va putea fi urmarit accesand site-ul www.goldistv.ro.

„Cei care acceseaza acest site vor avea posibilitatea saurmaresca sase canale. Este vorba de viata academica, cultural, cursuri, divertisment, publicitate si arhiva. In cadrul arhivei va exista un calendar in care pot fi gasite emisiunile difuzate anterior. La acest post de televiziune vor lucra redactori care sunt studenti din cadrul Universitatii, in special de la Facultatea de Stiinte Umaniste, Politice si Administratie, dar si de la Facultatea de Informatica, alaturi de specialisti ingineri si informaticieni“, a declarat Virgil Jireghie, directorul televiziunii on-line.

Acesta a adaugat si ca, pe masură ce postul tv on-line se va dezvolta, vor fi transmise si evenimente de importanta care nu se desfasoară in cadrul Universitatii, dar care au impact academic.

Directorul postului de televiziune on-line al Universitatii de Vest „Vasile Goldis“ din Arad a mai spus ca, pentru a putea emite, s-au investit aproximativ 60.000 euro in postul de televiziune on-line.

Conducerea Universitatii de Vest „Vasile Goldis” si-a propus sa faca din prima televiziune studenteasca on-line una dintre cele mai importante posturi de televiziune din Romania.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro