Sari direct la conținut

Faze tari: Orașul american în care aruncatul cu bulgări de zăpadă e ilegal; Copia fidelă a Tesla Cybertruck, creată de niște youtuberi ruși

HotNews.ro
Faze tari, Foto: Colaj foto
Faze tari, Foto: Colaj foto

Primul muzeu al mahmurelii, inaugurat în Zagreb. Cum îi ajută pe cei care nu-și mai aduc aminte ce au făcut după o noapte înecată în alcool. Fondatorul muzeului mahmurelii, Rino Dubokovic, a dezvăluit că ideea creării acestui loc inedit i-a venit după ce a ieșit într-un bar împreună cu prietenii săi și, în timp ce se bucurau de băutură, au început cu toții să-și povestească experiențele amuzante legate de mahmureală. Printre exponate se numără obiecte pe care mahmurii le-au găsit în mod inexplicabil după o noapte înecată în alcool. În muzeu există și o cameră unde vizitatorii își pot testa reflexele după ce își pun „ochelarii băutorilor de bere” care simulează cum văd cei care beau alcool în exces, conform Libertatea.

Un motan care dispăruse de şase ani s-a întors acasă de Crăciun: ”Este într-adevăr o minune”. Un cuplu din Marea Britanie a sărbătorit anul acesta un Crăciun special după ce motanul lor dispărut în urmă cu 6 ani a revenit acasă. Motanul, pe nume Tabs, a dispărut în februarie 2013, când Jude şi John Kinloch se pregăteau să se mute. Proprietarii nu au mai aflat nimic despre Tabs până marţi, când Lisa Jones, voluntară la un centru pentru salvarea animalelor, a găsit o pisică ″emaciată″⁣ lângă casa ei din localitatea Gillingham, în Kent şi a aflat, datorită plăcuţei de identificare, numele şi numărul de telefon al proprietarilor, arată Știrile Pro Tv.

Orașul american în care aruncatul cu bulgări de zăpadă e ilegal. Ce s-a întâmplat după ce Poliția a încălcat legea. Într-un orăşel din statul american Wisconsin aruncatul cu bulgări de zăpadă este ilegal, iar bulgării sunt încadraţi în aceeaşi categorie cu pietrele. În oraşul Wausau din Wisconsin, USA, aruncatul cu bulgări de zăpada este ilegal potrivit unei legi din 1962 care încadrează bulgării de zăpadă în aceeaşi categorie cu pietrele şi alte obiecte care pot cauza rău. Persoanele care se încumetă la o joacă cu bulgări de zăpadă riscă să fie sancţionate de Poliţie, totuşi autorităţile se gândesc să schimbe această lege, relatează Digi24.

Un cult din Thailanda crede că poate comunica cu extratereştrii. Membrii cultului Kaokala din Thailanda susţin că pot comunica cu extratereştrii printr-un portal. În mod obişnuit, căutarea civilizaţiilor extraterestre este asociată, în general, cu capacitate tehnologică a acestora sau a noastră de a interacţiona cu aceştia sau de identifica indicii ale existenţei unei alte lumi. Totuşi, un cult din Thailanda vine cu o abordare care poate părea neortodoxă din acest punct de vedere. Membrii cultului Kaokala susţin că pot comunica cu extratereştrii printr-un portal din munţii Khao Kala. Credinţa fundamentală a acestui grup este că formele de viaţă extraterestră nu ne vor răul ci, din contră, vor să ne ajute şi să ne salveze de la Apocalipsă, potrivit Descoperă.ro.

Copia fidelă a Tesla Cybertruck, creată de niște youtuberi ruși. În Rusia te poți aștepta la orice, iar de data aceasta niște youtuberi de aici au creat o copie fidelă a celui mai nou model anunțat de Elon Musk, Tesla Cybertruck. Canalul rus de YouTube Pushka Garazh se ocupă cu modificarea mașinilor cu bani puțini. Acum, aceștia au folosit un model vechi de mașină rusească pentru a recrea noul model Tesla, care încă nici nu a apărut pe piață. Au început de la o Lada Samara, o hatchback creată de producătorul lui AvtoVAZ. E clar că acest model nu seamănă mai deloc cu Tesla Cybertruck. Pentru asta, au acoperit mașina cu tablă și au vopsit-o cu o nuanță metalică pentru a-i oferi același aspect futurist. În total, youtuberi au cheltuit doar 80.000 de ruble pentru replica lor, echivalentul a 1.300 de dolari. E un preț modest, dacă iei în considerare că cea mai ieftină versiune a mașinii de la Tesla va costa aproape 40.000 de dolari, notează Playtech.ro.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro