Sari direct la conținut

Avocaților lui Donald Trump li s-a spus să se aștepte la inculparea fostului președinte cu privire la asaltul de la Capitoliu – NBC News

HotNews.ro
Donald Trump, Foto: Michael M. Santiago / Getty Images / Profimedia
Donald Trump, Foto: Michael M. Santiago / Getty Images / Profimedia

Avocaților lui Donald Trump li s-a spus să se aștepte la o inculpare a fostului președinte al SUA în ancheta eforturilor de a anula înfrângerea lui la alegerile prezidențiale din 2020, a informat joi NBC News, citând surse, relatează Reuters.

Avocații fostului președinte al SUA Donald Trump au sosit joi la biroul consilierului special Jack Smith, a informat ABC News, în ziua în care un mare juriu se întrunește pentru investigarea eforturilor de a anula înfrângerea lui Trump la alegerile prezidențiale din 2020.

Trump a declarat pe 18 iulie că a primit o scrisoare de la Smith în care afirmă că este „ținta” unei anchete care vizează evenimente care au condus la asaltul din 6 ianuarie 2021 asupra Capitoliului SUA de către susținătorii lui Trump.

Nu este neobișnuit ca avocații apărării să se întâlnească cu procurorii federali înainte ca aceștia să solicite inculparea, în speranța de a-i convinge să nu depună acuzații împotriva clientului lor.

Avocații lui Trump s-au întâlnit anterior cu oficiali ai Departamentului de Justiție, inclusiv cu Smith, înainte ca un mare juriu din Miami să-l acuze pentru manipularea greșită a documentelor clasificate și obstrucționarea justiției.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro