Sari direct la conținut

ACL il ameninta pe primarul Sorin Oprescu cu referendum de demitere daca apa calda si caldura vor fi sistate in aceasta iarna in Bucuresti

HotNews.ro

ACL Bucuresti va demara referendumul pentru demiterea primarului general, Sorin Oprescu, in momentul in care Bucurestiul va ramane fara apa calda si caldura, sustin reprezentantii PDL Bucuresti intr-un comunicat de presa. Mircea Raicu, liderul consilierilor PDL din Consiliul General al municipiului Bucuresti, a declarat ca premierul Victor Ponta minte atunci cand spune ca pentru lipsa apei calde si a caldurii este vinovata opozitia.

„L-am auzit cu totii aseara pe Victor Ponta pe toate posturile de televiziune spunand ca vinovata pentru lipsa apei calde si a caldurii, ca pe vremea lui Ceausescu, in Bucuresti, este Opozitia. ACL Bucuresti ar trebui sa spuna ca Viorel Ponta minte. Nu vom spune insa acest lucru pentru ca ar fi o grava greseala gramaticala, ar fi un pleonasm. Viorel Ponta este un brand consacrat pentru minciuna. Nu vom spune, asadar, ca minte, dar va vom spune de ce minte. Sa vedem de ce s-au oprit apa calda si caldura in Bucuresti! Distrigaz, o companie privata cu actionari GDF SUEZ, a oprit furnizarea gazului catre ELCEN pentru ca aceasta a ajuns la un grad critic de indatorare. De ce s-a intamplat acest lucru? Pentru ca, la randul ei, ELCEN are de incasat o suma enorma de la RADET Bucuresti. RADET la randul sau are datorii care depasesc 700 de milioane de euro catre furnizori pentru ca Sorin Oprescu a refuzat sa plateasca subventiile promise bucurestenilor”, a declarat Mircea Raicu.

Acesta mai spune ca vinovat pentru aceasta situatie este Sorin Oprescu care trebuie sa isi dea demisia.

„Asa cum am spus si ieri, vinovatul exclusiv pentru oprirea apei calde si a caldurii in Bucuresti este Sorin Oprescu, cel care a reusit in 6 ani de mandat sa devalizeze bugetul orasului si sa aduca serviciile publice din Bucuresti in pragul colapsului. Singura solutie pe care ACL Bucuresti o vede pentru salvarea orasului este ca Sorin Oprescu sa-si dea demisia si sa explice institutiilor statului unde s-au dus cei 10 miliarde de euro din bugetul orasului in cei 6 ani de mandat?”, a mai spus Mircea Raicu.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro