Sari direct la conținut

Sedinta comuna pentru timpii de antena, suspendata din lipsa de cvorum

HotNews.ro

Conducerea Parlamentului a convocat marti, in regim de urgenta, o sedinta comuna a celor doua Camere pentru infiintarea comsiei care repartizeaza timpii de antena pentru referendum. Sedinta ar fi trebuit sa inceapa la ora 15:30, dar a fost suspendata din lipsa de cvorum si reprogramata pentru miercuri, la ora 9:00.

Secretarul Biroului Permanent al Camerei, Ioan Munteanu, a declarat la finalul sedintei celor doua Birouri Permanente ca sedinta comuna a celor doua Camere va avea loc la ora 15:30.

Potrivit lui Munteanu, parlamentarii vor decide printr-un proiect de hotarare componenta comisie care repartizeaza timpii de antena pentru referndum.

Parlamentul trebuia sa hotarasca in urma cu o saptamana componenta acestei comisii, dar punctul a fost scos de pe ordinea de zi a sedintei comune. La insistentele grupului PD, conducerea celor doua Birouri Permanente a dezbatut problema si a convocat sedinta comuna.

SRR si TVR nu au putut difuza emisiuni despre referendum timp de o saptamana din cauza neinfintarii acestei comisii care stabilea timpii de antena.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro