Sari direct la conținut

Stelistii Dica si Goian vor fi impresariati de Victor si Giovani Becali

HotNews.ro

Stelistii Nicolae Dica si Dorin Goian vor semna contracte cu firma de impresariat sportiv a fratilor Victor si Giovani Becali, veri cu patronul Stelei, Gigi Becali. Cei doi impresari s-au impacat in weekend cu varul lor, la un eveniment in familie, dupa ce se certasera in urma cu mai mult de cinci ani.

Firma de impresariat va cauta oferte pentru jucatori care sa corespunda cerintelor patronului: Goian este estimat la 10 milioane de euro, iar Dica la (doar!) 5 milioane.

„Exista interes pentru cei doi. Depinde si de cine esti reprezentat, de contactele pe care le stabilesti, de relatiile pe care le ai. Sunt jucatori valorosi si vor ajunge la echipe valoroase”, a declarat impresarul Victor Becali.

Agentul FIFA a precizat ca in stabilirea noii colaborari a contat cu siguranta si faptul ca jucatorii au vazut relatiile pe care le are firma sa si echipele la care au ajuns fotbalisti impresariati de fratii Becali, precum Cristian Chivu.

„Capitanul echipei nationale, Chivu, a fost in aceasta vara in prim-planul transferurilor din Europa, a ajuns la Inter si are unul dintre cele mai bune salarii din Europa”, a conchis Victor Becali.

  • Steaua – Otelul Galati 3-1. Pentru Lacatus
  • ARHIVĂ COMENTARII
    INTERVIURILE HotNews.ro