Sari direct la conținut

Marco Van Basten: „Vrem sa castigam in Romania”

HotNews.ro

Selectionerul Olandei, Marco Van Basten, a declarat ca-si doreste victoria in fata Romaniei, in partida din preliminariile EURO 2008, dar de asemenea vrea ca reprezentativa batava sa practice un joc bun.

„Vrem sa castigam si in Romania, bineinteles, daca se poate, in urma unui joc bun, dar in fotbalul de astazi conteaza doar cele trei puncte. Nu conteaza scorul, vrem doar sa castigam. Daca vrei sa ajungi la un turneu final, trebuie sa castigi meciurile de o maniera satisfacatoare”, a spus Van Basten.

Presa olandeza a criticat dur jocul prestat de Olanda in ultimele partide din calificari, desi au incheiat victoriosi in fata Bulgariei sau Albaniei.

Selectionerul Olandei a definitivat lotul cu care „Portocala Mecanica” va veni in Romania pentru jocul din preliminarii. Din echipa fac parte portarul Edwin Van Der Sar, care este momentan accidentat, dar Van Basten a declarat ca este optimist in vederea folosirii veteranului din poarta lui Manchester United.

Din lotul pentru jocul cu Romania vor lipsi Robin van Persie, autorul golului lui Arsenal din partida cu Steaua, in Champions League, Mario Melchiot si Wesley Sneijder, toti suspendati pentru cumul de cartonase.

In schimb, Hedwiges Maduro revine la nationala dupa aproape 18 luni, el jucand ultima oara in tricoul Olandei la Mondialul din Germania, iar Arjen Robben, jucatorul lui Real Madrid, se reintoarce intre „portocalii”, ultima sa selectie fiind in luna martie.

Atacantul Jan Vennegoor or Hesselink nu a fost pastrat in lotul final din cauza unei accidentari la genunchi. Alti jucatori la care a renuntat Van Basten sunt Boy Waterman si Tim de Cler.

Romania intalneste Olanda pe 13 octombrie, la Constanta. Peste patru zile, pe 17 octombrie, tricolorii vor juca in deplasare, cu Luxemburg, iar Olanda va primi vizita Sloveniei.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro