Sari direct la conținut

Cardurile nebancare taie din nota la magazine

Cotidianul

Printre avantajele sale specifice se numara: emiterea gratuita a acestui tip de card, absenta comisionului anual si o asigurare de viata.

Cardul dispune de o limita maxima a creditului de 20.000 de lei si poate fi utilizat atit in tara, cit si in strainatate, online si offline, dispunind de o perioada de gratie cuprinsa intre 18 si 47 de zile in functie de optiunea de rambursare aleasa de client (integral sau sume minime).

Pentru clientii magazinelor de produse electronice si electrocasnice Rombiz, BRD Finance IFN SA are disponibile cardurile Rombiz MasterCard ce aduc posesorilor lunar reduceri intre 5 si 10% pentru o gama de produse cumparate din aceste magazine.

Alte beneficii includ retragerea de numerar in limita disponibila pe card, in conditiile unui credit maxim de 20.000 de lei, plati la comerciantii romani care afiseaza sigla MasterCard.

Cardul de credit Boom MasterCard ofera o limita de credit maxima de 20.000 de lei, posibilitatea retragerii de numerar de la orice bancomat care afiseaza sigla MasterCard, o perioada de gratie de 90 de zile si reduceri pentru receptia programelor Boom TV.

Cardul de credit STAER MasterCard ofera maximum 20.000 de lei ce poate fi folosit atit in tara, cit si in strainatate, posibilitatea retragerii de numerar de la orice bancomat care afiseaza sigla MasterCard,

o perioada de gratie de 47 de zile si reduceri de 5% la achizitionarea produselor din magazinele STAER care nu sint incluse in ofertele promotionale. Cardul include o asigurare de viata si alte avantaje tehnice.

Integral in Cotidianul

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro