Sari direct la conținut

Cleo merge mai departe

Evenimentul Zilei

Dupa ce i-a cucerit pe japonezi cu „Ghita”, desemnata, totodata, cea mai buna piesa a anului, la Premiile MTV Romania, Cleopatra Stratan revine pe piata muzicala cu al doilea clip din cariera, „Numar pan’ la unu”, care, datorita succesului de care se bucura micuta, va fi lansat curand in mai multe tari.

Performante la patru ani

Ajunsa intre timp la varsta de patru ani si jumatate, Cleo nu-l mai asteapta pe Ghita la portita, isi da jos „hainuta din cui” si se intreaba „care-i antonimul la cuvantul sinonim” sau „cum se ajunge in Cuba cu bacul”.

„Succesul brandului Pavel Stratan a ajutat-o pe Cleopatra, insa nu a fost determinant. Cred ca cel mai important element a fost faptul ca era ceva nou in Romania”, spune Dan Popi, managerul casei de discuri Cat Music, care a lansat albumul „La varsta de 3 ani”.

„Noul clip va fi lansat si pe piata internationala, in Japonia, Taiwan, Coreea de Sud, Spania si probabil Franta, Italia si Germania”, precizeaza el.

Pavel Stratan intra la idei

„Dupa ce japonezii au ales varianta in limba romana a piesei „Ghita”, in loc de cea in engleza, m-am bucurat foarte mult. Am inteles ca n-o sa mai fie necesar sa mai traduc nicio piesa”, completeaza Pavel Stratan.

Artistul basarabean primeste in continuare oferte de spectacole pentru fiica sa, insa ramane consecvent si spune ca micuta nu va mai sustine un concert in viitorul apropiat, cel putin pana la lansarea urmatorului album.

„Cu toate ca am declarat in mai multe randuri ca nu va mai sustine niciun concert pana la lansarea urmatorului album, eveniment care inca nu a fost programat, lumea oricum o solicita”, spune cantaretul, care marturiseste insa ca are planuri mari in ceea ce o priveste pe Cleo.

„Ii place nespus de mult sa danseze, sa picteze si sa faca actorie. Recunosc ca au inceput sa-mi vina diferite idei”, mai spune Stratan.

Integral in Evz

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro