Sari direct la conținut

Ericsson si Redback – crestere a vanzarilor la nivel mondial

HotNews.ro

Ericsson si Redback Networks, filiala detinuta in totalitate de catre compania suedeza, au anuntat, marti, castigarea mai multor contracte internationale in ultimele 90 de zile, in Brazilia, China, Ungaria, Liban, Romania, Spania, Turcia si cu un operator de telefonie mobila din Marea Britanie, fapt care a generat o crestere a vanzarilor la nivel mondial, se arata intr-un comunicat de presa al Ericsson.

Reprezentantii companiei nu au prezentat detalii cu privire la contractele incheiate sau la volumul de vanzari.

“Aceste castiguri comune reprezinta un inceput extraordinar. Acestea subliniaza valoarea achizitionarii Redback si vor ajuta la accelerarea imbunatatirii retelelor de banda larga video si mobila.

Ericsson si Redback se afla in centrul uneia dintre pietele de routere cu cea mai rapida crestere si au oportunitatea de a upgrada pana la 2 milioane de utilizatori prin cablu sau wireless la serviciile de banda larga pana in 2012”, a declarat Bjorn Olsson, Vice Presedinte Executiv si Directorul Diviziei de Retele Ericsson.

Potrivit informatiilor companiei, printre aceste noi contracte se numara livrarea serviciilor triplu-play catre Jiangsu Telecom, o divizie a China Telecom si furnizarea de servicii banda larga pentru companii si utilizatori finali pentru intermediarul libanez Sodetel.

Oficialii Ericsson sustin, de asemenea, ca 15 din primele 20 companii de telefonie din lume folosesc router-ele SmartEdge ale Redback, pentru a furniza o combinatie de servicii de date, voce si video bazate pe IP de catre mai mult de 50 de milioane de abonati la servicii de banda larga.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro