Sari direct la conținut

PSD nu se teme de alegerile anticipate

HotNews.ro

Liderul PSD, Mircea Geoana a anuntat vineri, dupa intalnirea cu presedintii de consilii judetene, ca social-democratii nu vor ezita sa depuna o motiune de cenzura in cazul in care criza politica nu are finalitate. Geoana a subliniat ca PSD nu se teme sa mearga la alegerile anticipate.

Social-democratii sunt nemultumiti de modul cum sunt tratati presedintii PSD de consilii judetene. Acestia se plang de faptul ca Guvernul nu le aloca fonduri si se fac discriminari privind banii care sunt directionati doar spre judetele de culoare liberala.

In acest context presedintele PSD, Mircea Geoana a adoptat o atitudine razboinica, amenintand ca partidul ia in calcul si depunerea unei motiuni de cenzura la adresa Guvernului Tariceanu II.

„Decat sa stam si sa fim batjocoriti de guvernele care s-au perindat, mai bine iesim la lupta, ne jucam sansa noastra si mergem la alegeri anticipate. Nu este niciun fel de rezerva sau de teama pentru o eventuala motiune de cenzura sau pentru declansarea de anticipate, in conditiile in care vom epuiza solutiile politice pentru iesirea din criza”, a subliniat Geoana.

De asemenea, Geoana a anuntat ca PSD se gandeste sa depuna o motiune simpla pe tema situatiei din agricultura, saptamana viitoare, la Senat.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro