Sari direct la conținut

Fugit din tara, Hayssam intra in direct la Realitatea TV: „Am fost interogat chiar de dr. Yassin”

HotNews.ro

Intr-o interventie telefonica in emisiunea „100%” de la Realitatea TV, Omar Hayssam l-a atacat dur pe dr. Yassin, cel caruia ii lasase averea sa, sustinand ca acesta a fost omul care a manipulat totul de la bun inceput urmarind sa-l scoata pe el vinovat de rapirea jurnalistilor romani.

Hayssam sustine ca dr. Yassin chiar l-a anchetat la doua saptamani dupa ce a fost arestat, interegoratoriul petrecandu-se intr-un sediu (probabil al serviciilor secrete) langa Academia de Politie.

„Cu un acuzat de terorism, arestat, nu discuti. Pe mine m-au arestat ca sa se faca targuri”, a declarat Hayssam care sustine ca Yassin l-a vizitat de mai multe ori la Rahova incercand sa-l convinga sa ia totul asupra sa. Si toate acestea, spune Hayssam, pentru a avea o rezolvare rapida a cazului si cateva promovari spectaculoase in armata, politie si serviciile secrete.

Hayssam a evitat insa in mod repetat sa spuna ce s-a discutat in cele trei intalniri avute cu presedintele Traian Basescu.

Argumentul pe care el il considera decisiv in a proba nevinovatia sa este o declaratia data de un terorist in fata procurorilor irakieni prin care-si asuma integral rapirea jurnalistilor.

textul se actualizeaza

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro